Jobs or internship vacancies

Biobites is een erkend leerbedrijf voor de richtingen SVO en Ecabo. Valt jouw opleiding hieronder en zoek je een interessante stageplek neem dan contact op. Momenteel hebben we twee openstaande (stage) vacatures:

Stagiar(e) Duurzaamheid
Stagiar(e)/Vrijwilligers productie

Gezocht Stagiar(e) Duurzaamheid

Wij zijn een jong bedrijf dat biologische rawfood producten produceert. Wij zijn gevestigd in Landgraaf, maar dit hoeft geen belemmering te zijn, voor kandidaten uit andere delen van het land.

Wij hechten groot belang aan sociaal, verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij zijn dan ook op zoek naar iemand die met ons de mogelijkheden in kaart kan brengen hoe dit zo veel mogelijk te optimaliseren. Dit houdt in:

  • Productieproces in kaart brengen en waar mogelijk dit meer verantwoord en duurzaam te laten draaien. (Energiebesparing, versnelling droogproces etc)
  • Logistiek in kaart brengen, hoe kan dit efficiënter en waar minder milieubelastend.( verpakkingsmateriaal, vervoer etc)
  • In kaart brengen hoe het bedrijf nog socialer kan worden(op het gebied van personeel, aansluiting bij netwerken, aantrekken van subsidies etc)
  • Hoe dit alles te communiceren naar de buitenwereld(marketing en pr gerelateerde acties, uitingen, aansluiting bij netwerken etc)

Reageer nu via:
info@biobites.eu

Gezocht Stagiar(e)/Vrijwilligers productie

Wil jij meer weten over Rawfood en Biologische voeding? Wil jij de handen uit de mouwen steken? Vindt je het leuk om te werken in een klein team in een bedrijf dat duurzaamheid en sociaal ondernemen belangrijk vindt? Lijkt het je leuk om af en toe mee te helpen op een beurs?

Reageer nu via:
info@biobites.eu